Ukategorisert

Flere avtaler – årsrapporter 2010

Flere avtaler – årsrapporter 2010

Vi fikk i år også tillit for design og produksjon av årsrapporter til to av regionens største kraftselskap. 

Lofotkraft i Svolvær samt Trollfjordkraft på Stokmarknes har gitt oss i oppdrag og designe og ferdigprodusere disse for dem. Et nøye arbeide som vi setter stor pris på. Til disse leveransene gis det også e-katalog versjon – slik at en lett kan distribuere disse på et svært miljøvennlig vis. 

Her er forsiden til Trollfjordkraft og deres årsrapport;
trollfjord_aarsrapport_2010

Gjennom det sparer selskapene store trykkekostnader og dertil portoutgifter, samtidig som de har en lett tilgang til dokumentet.

Vi takker nok en gang og gleder oss over oppgavene.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.