Promo Norge er et digitalbyrå/reklamebyrå i vekst og søker nå etter en "ung" og sprek IT-support tekniker i Svolvær.

Promo Norge AS og Displaysystem AS er solide selskaper som jobber med digitale løsninger og tjenester for næringslivet i hele landet. Vårt reklamebyrå ble etablert i 2006. Vi har felles kontorer i Havneterminalen, Svolvær.

Hos Promo Norge  og i vårt datterselskap Displaysystem AS blir du del av et innovativt gründermiljø hvor din kompetanse og innsats har stor påvirkning på selskapets vekst og suksess.

Vi utvider og søker etter en person som liker å jobbe med vedlikehold og oppdateringer av våre nettløsninger, IT-support og kundesupport. Du får ansvar for å jobbe direkte med våre Digital Signage-kunder gjennom Displaysystem.no, samt våre nettkunder gjennom vår WordPress-plattform. Samt at du får innkjøpsansvar for skjermer, players, Wayfinders og Digitale dørskilt. Snarlig tiltredelse.

Vi søker en person som har kjennskap til vedlikehold av WordPress-løsninger. Du trenger ikke være utvikler, men en grunnleggende kjennskap til WordPress-miljøet er påkrevd. Du må også ha god kjennskap til AndroidOS og gjerne iOS.

Du vil arbeide i team med våre utviklere, samt konsulenter. Vi har innarbeidede systemer for prosjektstyring, web-oppdateringer og supportløsninger.

Du må gjerne være selvutdannet. Vi ser etter en serviceorientert og positiv person, som liker å jobbe under tidvis høyt trykk, med kunder og være løsningsorientert.

VI TILBYR
100% stilling
Fri telefon
Gode betingelser for rett person 

VI SØKER:

  • Person med erfaring/kjennskap med drift av WordPress-løsninger
  • Fortrolig med Android OS
  • At du har erfaring med TeamViewer device management
  • Serviceorientert positiv person
  • Løsningsorientert
  • Strukturert og selvgående på tilbudssiden
  • Norsktalende med engelsk skriftlig kunnskaper
  • Sertifikat B
  • Bonus om du også har erfaring med Microsoft 365 Business 

ARBEIDSSTED:
Svolvær, Havneterminalen 2.etg

SØKNADSFRIST:
Snarlig tiltredelse. Kopi av CV og attester sendes på post til:  [email protected]

Du kan også ringe til Yngve Rødli, daglig leder på 980 55033.

Den ideelle kandidaten må trives i et hektisk og variert miljø. Du tar stort eierskap til oppgavene dine og tar gjerne på deg ansvar utenfor din rolle. Hos Promo Norge får du stor påvirkningsmulighet både når det gjelder kunder, prosjekter og bedriften som helhet. Det er høyt under taket og god mulighet for å prøve ut nye ting. I tillegg får du gode og fleksible betingelser.

Vil du jobbe i Lofoten, samt være med å bidra til målrettet verdiskapning for våre kunder? Da håper vi du slår på tråden eller tar kontakt for en uforpliktende prat.

Ny jobb og utvidelser handler like mye om timing, som om å være litt frempå. Vi har valgt karriere.no sin rekrutteringstjeneste i vårt reklamebyrå. Her får vi informert om våre framtidige planer, samtidig som vi får utlyst ledige stillinger. Både på nett og i avis, samtidig som søkere kan legge igjen sin CV som vi kan vurdere ved neste gang vi skal ansette flere.

 
= Stillinger vi er på utkikk etter i dag
 
= Stillinger vi planlegger et stykke fram i tid.
Hopp rett ned til innholdet