IT-support tekniker

Promo Norge er et digitalbyrå/reklamebyrå i vekst og søker nå etter en "ung" og sprek IT-support tekniker i Svolvær.

Promo Norge AS og Displaysystem AS er solide selskaper som jobber med digitale løsninger og tjenester for næringslivet i hele landet. Vårt reklamebyrå ble etablert i 2006. Vi har felles kontorer i Havneterminalen, Svolvær.

Hos Promo Norge  og i vårt datterselskap Displaysystem AS blir du del av et innovativt gründermiljø hvor din kompetanse og innsats har stor påvirkning på selskapets vekst og suksess.

Vi utvider og søker etter en person som liker å jobbe med vedlikehold og oppdateringer av våre nettløsninger, IT-support og kundesupport. Du får ansvar for å jobbe direkte med våre Digital Signage-kunder gjennom Displaysystem.no, samt våre nettkunder gjennom vår WordPress-plattform. Samt at du får innkjøpsansvar for skjermer, players, Wayfinders og Digitale dørskilt. Snarlig tiltredelse.

Vi søker en person som har kjennskap til vedlikehold av WordPress-løsninger. Du trenger ikke være utvikler, men en grunnleggende kjennskap til WordPress-miljøet er påkrevd. Du må også ha god kjennskap til AndroidOS og gjerne iOS.

Du vil arbeide i team med våre utviklere, samt konsulenter. Vi har innarbeidede systemer for prosjektstyring, web-oppdateringer og supportløsninger.

Du må gjerne være selvutdannet. Vi ser etter en serviceorientert og positiv person, som liker å jobbe under tidvis høyt trykk, med kunder og være løsningsorientert.

VI TILBYR

 • 100% stilling
 • Fri telefon
 • Gode betingelser for rett person

 

VI SØKER:

 • Person med erfaring/kjennskap med drift av WordPress-løsninger
 • Fortrolig med Android OS
 • At du har erfaring med TeamViewer device management
 • Serviceorientert positiv person
 • Løsningsorientert
 • Strukturert og selvgående på tilbudssiden
 • Norsktalende med engelsk skriftlig kunnskaper
 • Sertifikat B
 • Bonus om du også har erfaring med Microsoft 365 Business

 

ARBEIDSSTED:

Svolvær, Havneterminalen 2.etg

 

SØKNADSFRIST:

Snarlig tiltredelse. Kopi av CV og attester sendes på post til:  yngve@promonorge.no

Du kan også ringe til Yngve Rødli, daglig leder på 980 55033.

Den ideelle kandidaten må trives i et hektisk og variert miljø. Du tar stort eierskap til oppgavene dine og tar gjerne på deg ansvar utenfor din rolle. Hos Promo Norge får du stor påvirkningsmulighet både når det gjelder kunder, prosjekter og bedriften som helhet. Det er høyt under taket og god mulighet for å prøve ut nye ting. I tillegg får du gode og fleksible betingelser.

 

Vil du jobbe i Lofoten, samt være med å bidra til målrettet verdiskapning for våre kunder? Da håper vi du slår på tråden eller tar kontakt for en uforpliktende prat.

 

 

Ny jobb og utvidelser handler like mye om timing, som om å være litt frempå. Vi har valgt karriere.no sin rekrutteringstjeneste i vårt reklamebyrå. Her får vi informert om våre framtidige planer, samtidig som vi får utlyst ledige stillinger. Både på nett og i avis, samtidig som søkere kan legge igjen sin CV som vi kan vurdere ved neste gang vi skal ansette flere.

 
= Stillinger vi er på utkikk etter i dag
 
= Stillinger vi planlegger et stykke fram i tid.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.