100% stilling som webutvikler ledig

Promo Norge er et digitalbyrå/reklamebyrå i vekst og søker nå etter en dyktig front-end utvikler i Svolvær. 100% fast.

Vi har ledig fullstilling og spennende jobb som webutvikler i Lofoten. Du trenger ikke være fullstack, og du får påvirke videreutviklingen av en populær digital signage-løsning (Displaysystem.no) Her får du utvikle deg fritt innen mange spennende og store merkenavn. Vi benytter WordPress for nettløsningene vi leverer og alle webserverne våre står i en ekstern sentral serverpark. Promo Norge Reklamebyrå holder til i Svolvær, og vi trenger nå flere kreative webutviklere til nåværende og nye næringskunder. Ta kontakt eller tips noen du vet som vil tilbake til Lofoten. 

Hos Promo Norge  og i vårt datterselskap Displaysystem AS blir du del av et innovativt gründermiljøet hvor din kompetanse og innsats har stor påvirkning på selskapets vekst og suksess.

INFORMASJON OM STILLINGEN
Selskapet jobber med komplette løsninger innen digitale medier. I Promo Norge jobber vi prosjektbasert, med hovedfokus på utvikling av visuelle identiteter, web/app-utvikling, grafisk design, film og foto. Vi har stor pågang i antall prosjekter og dette skaper nye behov, og Promo Norge søker nå deg med lidenskap for framtidens webløsninger.

ARBEIDSOPPGAVER
Som front-end utvikler hos Promo Norge vil du få ansvar i alle faser av prosjekter, og vil variere i både størrelse og omfang. I samarbeid med grafiske designere, vil du utvikle løsninger som møter kundenes krav. Prosjektene i Promo Norge gjenkjennes av tett dialog og gode samarbeid med kundene, og du kan derfor se for deg en hverdag hvor kunden er en samarbeidspartner.

Arbeidsoppgaver vil blant annet være:

 • Webutvikling av nye og eksisterende løsninger
 • Skissere og designe UX-løsninger innen web- og applikasjonsprosjekter
 • Være prosjektansvarlig for den tekniske delen og sørge for at Promo Norge sine leveranser utføres til rett tid, kvalitet og pris
 • Jobbe med vedlikehold og drift av eksisterende webservere
 • Videreutvikling og drifting av vårt hurtigvoksende produkt displaysystem.no
 • Utarbeide kravspesifikasjon i samarbeid med kunde
 • Du får også utfolde dine designevner

I rollen får du muligheten til å fordype deg mot fullstack, og du vil også få mulighet til å utvikle deg mot nye områder dersom dette er av interesse. Stillingen passer deg som ønsker å ta del av et voksende, sosialt og ungt miljø. Du er en utfordrer som like gjerne vil bidra til Promo Norges videre utvikling, i tillegg til din egen.

VI SØKER DEG SOM
Vi søker deg som er nyutdannet og som har opparbeidet deg kompetanse og erfaring innen front-end utvikling på egenhånd. Vi liker selvlærte utviklere. At du kan vise en portefølje med relevante prosjekter for stillingen vil bli vektlagt. Personene vi søker bør ha disse ferdighetene:

 • Frontend HTML/CSS og Javascript. Kunnskap til rammeverk som Jquery, Laravel, Angular etc.
 • Forståelse rundt Backend PHP, MySQL/MariaDB. Kjenner til og bruker OOP.
 • Kjennskap til DNS-oppsett/Navneserver, CentOS, Apache og drift av webserver.
 • At du har full kontroll rundt implementering av WordPress
 • Kreativ med et godt øye for design og brukergrensesnitt
 • Erfaring med prosjekter innen front-end utvikling
 • God kjennskap til teknologier som HTML, CSS, Bootstrap og Javascript
 • Samt at du har et godt øye for design og pixel perfeksjon
 • Kan jobbe selvstendig med egne prosjekter, men også i team
 • Evne til å kommunisere profesjonelt med kunder

Den ideelle kandidaten trives i et hektisk og variert miljø. Du tar stort eierskap til oppgavene dine og tar gjerne på deg ansvar utenfor din rolle. Hos Promo Norge får du stor påvirkningsmulighet både når det gjelder kunder, prosjekter og bedriften som helhet. Det er høyt under taket og god mulighet for å prøve ut nye ting. I tillegg får du gode og fleksible betingelser.

Annen informasjon
• Oppstart: Snarest

Vi kan tilby:
– Konkurransedyktige betingelser
– Nyoppussede og attraktive kontorlokaler på kaikanten i Svolvær
– Ungt og innovativt miljø

Vil du jobbe i Lofoten, samt være med å bidra til målrettet verdiskapning for våre kunder? Da håper vi du slår på tråden eller tar kontakt for en uforpliktende prat.

 

Slå på for en konfidensiell prat med:

 

Yngve Rødli
Partner / Daglig leder

98055033
yngve@promonorge.no

Jan Ivar Rødli
Partner / Rådgiver / Styreformann

90770733
janivar@promonorge.no

Ny jobb og utvidelser handler like mye om timing, som om å være litt frempå. Vi har valgt karriere.no sin rekrutteringstjeneste i vårt reklamebyrå. Her får vi informert om våre framtidige planer, samtidig som vi får utlyst ledige stillinger. Både på nett og i avis, samtidig som søkere kan legge igjen sin CV som vi kan vurdere ved neste gang vi skal ansette flere.

 
= Stillinger vi er på utkikk etter i dag
 
= Stillinger vi planlegger et stykke fram i tid.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.