K. Paulsen & Sønner AS

Nylig lanserte vi nettstedet til K. Paulsen og Sønner som har Statoil sitt hovedanlegg for bunkers i Lofoten.

Vi har nå lansert nettstedet til K. Paulsen & Sønner som har Statoil sitt hovedanlegg for bunkers i Lofoten.

Et stort nettsted med utstrakt informasjon over selskapets 4 forretningsområder. Denne løsningen har intergrert det meste av aktuelt stoff, samt egen publiseringsløsning for enkel nettstedsoppdattering. 

I tillegg er finn.no og deres selskaps, samt Bobilnord sin visning innen nytt og brukt av bobil og caravan, intergrert i nettstedet deres. 

Vi takker her for tilliten og oppdraget med de beste gratulasjonsønsker videre i satsningen i enkel bruk av nettstedets oppdattering/- salgshjelp. 

Klikk på linken under for å se nettløsningen.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.