Messestand Svinøya Rorbuer

Vi har etter oppgave designet og produsert en spesiell messestand til vår kundes deltagelse ved NTW messen i Kabelvåg.

Denne standen skulle vise selskapets områder og aktiviteter på en utradisjonell og sterk visuell måte. Vi har her brukt spesielle aktuelle fotos som bakgrunn og synliggjort kundens egne budskap over en stor buet flate. 

Denne standen består av 5 baner med totalt 3 meters bredde og 2,25 høyde. Ex-2000 er et ekstremt letthåndterlig system som du setter opp på mindre enn 10 minutter – og du trenger ikke engang verktøy. Den store flaten sikrer maks trykk på budskapet til selskapet – i et hvilket som helst miljø. Her kan kunden benytte sjansen til å gjøre møter mer spennende i både høytidelige og uhøytidelige situasjoner.

Ex-2000 består av egen transportkasse, podiumboks og toppplate, mage-beltetrykk og hyller. Standen leveres med 2 lysspotter og brosjyreholder. Denne standtypen gir deg mulighet til å synes alle steder. Andre løsninger for messestander finner dere hos oss her; alternative stands.

tbota-stand-oppsatt-2010 900px

Vi takker for tilliten og oppdraget og ønsker lykke til!

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.