Ukategorisert

Ny avtale Vesterålen – Stokmarknes

Ny avtale Vesterålen – Stokmarknes

X-Partner Hålogaland valgte oss som leverandør for sin kommende nye nettløsning. De har 2 avdelingskontor, Stokmarknes og Harstad.

Vi gleder oss til arbeidet som starter medio august, her vil publiseringsløsningen og X-Partner Hålogaland sin ønskede produktpresentasjon og visuelle uttrykk stå godt i fokus.

Selskapet har Hålogaland som salgsdistrikt for salg av Xerox kontormaskiner (digital og farge) og Xerox storformat og rekvisita. I tillegg fører de rekvisita fra Xerox X-tra og IPM, som i tillegg har mye spennende utstyr til kontoret.

I tillegg selger de press- og falsemaskiner, perforering, rill, konvolutterings- maskiner, trimmer og frankeringsmaskiner, fra Postrom. De har omlag 700 Xerox maskiner i eget distrikt hvor de her har kunder som kommuner, revisjonsbyråer, høgskoler, grafiske miljøer, sykehus, banker etc.

Vi takker for tilliten og avtalen – spennende kunde med nye mål!

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.