Ukategorisert

Skogøys venner lansert

Skogøys venner lansert

Vi lanserte i dag foreningen Skogøys venner sitt nettsted med målsettning om å bevare MS Skogøy for kommende generasjoner.

Nettstedet og jobben med innleggelse av alt tilhørende stoff er en stor sponsing og arbeide vi har utført for dem. Webløsningen gir dem, medlemmene samt sponsorer og alle øvrige innstanser et redigerbart utstillingsvindu. Gjennom løsningen kan aktørene også delta med sine kommentarer og oppdateringer. Nettløsningen er også fult integrert mot sosiale medier som Facebook. 

Vi håper virkelig at arbeidet foreningen nedlegger samt alle medlemmers aktive støtte vil lykkes i sitt arbeide, å få Skogøy tilbake i restaurert tilstand i sitt tidliger område. Vi følger foreningen enusiastisk videre i sitt arbeide.

Se nettstedet live ved og klikke på linken her: http://www.skogøysvenner.no/

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.