Ukategorisert

Andøya lufthavn fikk overlevert Displaysystem-løsning

Andøya lufthavn fikk overlevert Displaysystem-løsning

Fredag 11. juni ble også Andøya lufthavn oppkoblet med displaysystemløsning og info/reklamevisning på sine nye storskjermer.

Denne fjerde displaysystemløsningen ble overlevert etter montering fredag 11. juni 2010 med flyavgang/ankomsttider samt sikkerhetsinfo og nyheter/reklame på plass. Nå har også bedriftene sett mulighetene for egenmarkedsføring og vi håper flere aktører fra de ulike bransjene i regionen benytter seg av denne nye markedskanalen.

Vi takker flyplasspersonellet og Avinors mann Alf Karlsen ved Andøya flyplass for god tilrettelegging og ønsker lykke til videre med løsningen. Samtidig vil vi nå starte å besøke næringslivet med informasjon/ salg til denne løsningen på alle lufthavnene.

(Alf Karlsen v/ Andøya flyplass til høyre og Jan Ivar Rødli v/ promo norge til venstre på bildet)

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.