GDPR Personvern

Hvem er vi

Link til vårt nettsted er: https://promonorge.no
Promo Norge AS ble etablert i 2006 og holder til i Svolvær, Norge.
Organisasjonsnummer 989 585 921

Kontaktperson hos Promo Norge AS er Yngve Rødli og har du spørsmål så kan du sende oss en epost.

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på promonorge.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

Om informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler ikke informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne eller sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres.

Personopplysninger som behandles


Kommunikasjon med kunden via e-post, telefon, annet

PROMO NORGE AS benytter e-post og telefon som en del av det daglige arbeidet for å følge opp våre kunder og forpliktelser. Relevante opplysninger som fremkommer av telefonsamtaler og e-postutveksling som skjer som en del av sertifiseringsprosessen, lagres i vårt system for kundehåndtering (CRM-system). Dette er nødvendig for at PROMO NORGE skal kunne gi deg nødvendig brukerstøtte i henhold til avtalen og dette er i henhold til personopplysningslovens bestemmelser.

PROMO NORGE sine ansatte benytter også e-post ved intern kommunikasjon. Den enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert år gjennomgå og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kollegaer.

Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post. Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert og oppfordrer deg derfor til ikke å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Kontaktskjema på www.promonorge.no

Hvis du ønsker å komme i kontakt med PROMO NORGE AS, kan du på vår nettside registrere ditt navn, e-post, telefonnummer, navn på virksomhet og navn på kommunen der virksomheten hører til. Vi spør deg om du ønsker å motta vårt nyhetsbrev, og videre om vi kan lagre de oppgitte personopplysninger.

Kontaktperson hos Promo Norge AS er Yngve Rødli og har du spørsmål så kan du sende oss en epost.

Hopp rett ned til innholdet