HVEM STÅR BAK PROMO NORGE?

Promo Norge har alltid vært frampå med tanke på innovasjon innen tjenester via web. Siden 2006 har vi utviklet, produsert og levert skreddersydde produkter og avanserte tekniske webløsninger for våre kunder – som igjen har gitt dem en konkurransemessig fordel og medvind i markedet.

Promo Norge er et design og reklamebyrå med spisskompetanse innen design og kommunikasjonsløsninger for næringslivet. Vi har levert en rekke skreddersydde løsninger for bl.a. kraftbransjen, anleggsbransjen, reiselivsnæringen og bilbransjen. Gjennom inspirasjon og skapertrang skal vi bidra til økt kundevekst for våre kunder. Derfor jobber vi målrettet med å skape effektiv reklame og kommunikasjon gjennom god design, kreativitet og engasjement.

Selskapet ble stiftet i februar 2006. Hovedkontoret ligger i Lofoten – Svolvær, men vi leverer til kunder over hele Norge. Promo Norge AS eier og driver også Displaysystem AS som leverer infoskjermløsninger til næringslivet i hele landet. Displaysystem.no er samlokalisert med Promo Norge Reklamebyrå.

Våre erfaringer og kjennskap til en rekke fagbransjer bidrar til å lette den daglige kundefangsten og synliggjøringen av våre kunders produkter/presentasjoner. Promo Norge har i dag hele sin stab trygt plassert i Lofoten og Svolvær, og er stolte over å ha et distriktsvennlig utviklingsmiljø på toppnivå som kan utvikle lønnsomme tjenester for næringslivet.

Her har vi muligheter til friluftsliv og natur som få miljø i landet kan konkurrere med.

Ring oss i dag og kom i gang på få minutter: 76 07 30 30 eller ta en titt på våre tjenester.

JAN IVAR RØDLI

Rådgiver / Senior Partner
907 70733 / 760 73 030

YNGVE RØDLI

Daglig leder / Designer
Senior Partner
980 55033 / 760 73 030

ALEXANDER

Utvikler / programerer
Vår inhouse kode-ninja

Fil:

Størrelse:

Last ned:

Vektorlogo Promo Norge Reklamebyrå
137.11 KB

Teknologier

Tredjeparts løsninger vi bruker for at våre kunder skal lykkes på nett!

Hopp rett ned til innholdet