Blogg

Cleanuplofoten.no lansert

Cleanuplofoten.no lansert

Clean Up Lofoten er et regionalt miljøprosjekt som skal øke bevistheten rundt problemene med herreløst avfall, både gjennom lokal forebygging og tilrettelegging for opprydding!  Vi har i samarbeid med LAS Lofoten designet og utarbeidet en mobilvennlig nettløsning, og samtidig vært rådgiver ifm med innsalgsmodell for framtidige miljøpartnere i CUL.

I tillegg har vi utarbeidet pakketering, avtaler og materiell for næringslivets avtaler. Vi støtter også prosjektet med møter rundt innsalg av avtaler samt koordinerer avtaler for partnere. Trykksaker og materiell leveres også. Tiltaket er også en stor del av vårt miljøbeviste arbeide, således gir vi mye gratis bidrag av vår egen arbeidstid, ideer og design som vårt miljø-bidrag, de neste 5 årene.  Se selve nettløsningen deres her: cleanuplofoten.no

Sponsorarbeidet vårt gir her miljøet, naturen og dagens samt kommende generasjoner i Lofoten en utrolig god sjans.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.