Felles løsning for Lofoten Kulturhus

Lofoten kulturhus KF lanserte fredag 21. juni 2013 sin nysatsning innen kultur i Vågan. Vi er stolte over å ha fått leveransen av en helt ny nettløsning og plattform.

Denne ivaretar alle «speckede» ønsker og fremtidige behov vil kunne innfris.

Det første åpenbare er at kinoprogrammet nå er integrert inn sammen med kulturprogrammet. Nå kan alle bestille både kinobillett og billetter til kulturforestillinger i en og samme løsning. Løsningen vi har levert er totalintegrert med eBillett. Det ligger nå også forhåndsvisninger av kino og kulturforestillinger. Et annet ønske som nå er på plass er mobilvennlig løsning. Hele nettløsningen er nå responsiv og tilpasser seg automatisk uansett skjermstørrelse, PC/Mac, mobil eller tablet.

fellesløsning kulturhus_lofoten

I tillegg så har dagens løsningen integrert en infoskjermløsning (www.displaysystem.no) som presenterer kommende forestillinger både på kino og kultur. Disse skjermene står montert i hallen (utenfor storsalen) i kulturhuset, samt på Servicetorget til Vågan kommune. Her hentes all informasjon automatisk fra nettløsningen og styres enkelt av Lofoten kulturhus via kun en nettleser.

Løsningen har også ivaretatt informasjonbehovet for Vågan Bibliotek og Vågan kultur som nå er organisert under Lofoten kulturhus KF.

Ellers så ligger det utrolig mye automatisering og effektivisering under panseret som til sammen forenkler det å legge ut nye artikler.

Vi takker for fornyet tillit hos dette nye Lofoten kulturhus KF og vi ser fram til et videre spennende samarbeid.

Dere kan også lese et intervju (Lofotposten nettavis 23.06.2013) med Lofoten Kulturhus sin salgs- og markedsføringsansvarlig Atle Jensen etter lanseringen deres her :
Lofoten kulturhus satser … 

 

 

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.