Felles løsning for Lofoten Kulturhus

Felles løsning for Lofoten Kulturhus

Lofoten kulturhus KF lanserte fredag 21. juni 2013 sin nysatsning innen kultur i Vågan. Vi er stolte over å ha fått leveransen av en helt ny nettløsning og plattform.

Denne ivaretar alle «speckede» ønsker og fremtidige behov vil kunne innfris.

Det første åpenbare er at kinoprogrammet nå er integrert inn sammen med kulturprogrammet. Nå kan alle bestille både kinobillett og billetter til kulturforestillinger i en og samme løsning. Løsningen vi har levert er totalintegrert med eBillett. Det ligger nå også forhåndsvisninger av kino og kulturforestillinger. Et annet ønske som nå er på plass er mobilvennlig løsning. Hele nettløsningen er nå responsiv og tilpasser seg automatisk uansett skjermstørrelse, PC/Mac, mobil eller tablet.

fellesløsning kulturhus_lofoten

I tillegg så har dagens løsningen integrert en infoskjermløsning (www.displaysystem.no) som presenterer kommende forestillinger både på kino og kultur. Disse skjermene står montert i hallen (utenfor storsalen) i kulturhuset, samt på Servicetorget til Vågan kommune. Her hentes all informasjon automatisk fra nettløsningen og styres enkelt av Lofoten kulturhus via kun en nettleser.

Løsningen har også ivaretatt informasjonbehovet for Vågan Bibliotek og Vågan kultur som nå er organisert under Lofoten kulturhus KF.

Ellers så ligger det utrolig mye automatisering og effektivisering under panseret som til sammen forenkler det å legge ut nye artikler.

Vi takker for fornyet tillit hos dette nye Lofoten kulturhus KF og vi ser fram til et videre spennende samarbeid.

Dere kan også lese et intervju (Lofotposten nettavis 23.06.2013) med Lofoten Kulturhus sin salgs- og markedsføringsansvarlig Atle Jensen etter lanseringen deres her :
Lofoten kulturhus satser … 

 

 

Hopp rett ned til innholdet