Nettstedet aberg.no er nå lansert

Da var ennå et selskap på Vestvågøy lansert med nytt design og redigerbart nettsted.

A. Berg på Leknes er et kjent firma innen yrkesklær, profilbekledning, verneutstyr og verneskotøy. De produserer og monterer også bilreklame, skilt, laminering, vindusreklame og fullfargetrykk på plansjer/plakater.

Her har leverandørenes produktkataloger med sin e-katalogvisning fått en fremtredende og interaktiv visningsmåte, som gjør gjenbruket tilgjengelig på vår kundes nettsted. Samtidig vil kundene lett finne sine aktuelle artikler, holde seg produktorientert og enkelt kunne bestille, alt med moderne funksjonalitet i eget redigerbart nettsted.

Vi har nå lansert de nye websidene deres, vi gratulerer og takker for tillit og oppdraget!  Se nettsidene deres via linken her ; http://www.aberg.no/

Her er også noen utklipp fra deres nye nettsted ;

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.