Ukategorisert

Ny 3D visualiseringsjobb – Bodø

Vi fikk en jobb i begynnelsen av november for et nytt boligutviklingsprosjekt i Bodø. Her skulle vi visualisere ulike bygninger både eksteriørt og interiørt.

I dette prosjektet skulle det visueliseres etter en egen moodboard og kunden hadde spesifikke møbler og innredning som måtte modeleres. I prosjektet skulle også visualiseringen eksteriørt implmenteres i eksisterende bygningsmasse, en ikke helt lett oppgave med tanke på hvordan begyggelse og vegitasjon er i dagens miljø/bilde.

Et oppdrag under ett som bød på mange utfordringer, men som gav et flott resultat som kunden har sagt seg veldig fornøyd med, vi takker og ønsker lykke til med prosjektet videre.
{gallery}grensen3d{/gallery}

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.