Ukategorisert

Ny webside lansert i Lofoten – Kabelvåg

Ny webside lansert i Lofoten – Kabelvåg

Lorentzen Hydraulikk sitt nye nettsted med publiseringsløsning er nå lansert, de har base i Kabelvåg, Lofoten.

Vi fikk i oppgave og designe samt utvikle et system og generator som gir Lorentzen Hydraulikk egne produkbeskrivelser som kundene lett kan lese og laste ned. Dermed sparer kunden mye arbeid med publisering av sine produkter – tre tidligere arbeidsoperasjoner blir til en. Nettløsningen generer samtidig automatisk egne produktark/pdf.

Vi har også jobbet mye med å øke synligheten for det store produktspekteret som kunden har gjennom automatisk tilfeldig visning av alle produkter på forsiden. Kunden har også fått sitt eget område for logo/profil nedlastning – sikrer og letter arbeidet ved bruk og etterspørsel for deres merkevare.

Vi takker for tillit og oppgaven – nettstedet til dem ser dere her ; http://www.lormek.no/

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.