Ukategorisert

Svolvær lufthavn overlevert ny skjermreklameløsning

Svolvær lufthavn overlevert ny skjermreklameløsning

Fredag var også Svolvær lufthavn oppkoblet med vår displaysystemsløsning og visning på sine 3 nye storskjermer.

Vi overleverte den andre displaysystemløsningen etter montering på Fredag 16.04, samtidig som denne oppstarten skjer i Svolvær har flere flyplasser meldt at de er klare for sin oppstart. Vi  gleder oss nå over at Avinoravtalen rulles ut og de lokale lufthavnene nå kan ta i bruk ny form for digital storskjermsvisning av flytider, nyhetsvisninger, sikkerhetsinfo samt reklamer fra lokale og regionale samarbeidspartnere. 

Nå har næringslivet en ny årlig mulighet til og vise seg digitalt for det store antall reisende og gjester som benytter alle disse lufthavnene.

Vi ser også et bilde fra overleveringen, fra venstre sees Halvor Horn, teknisk drift – Jan Ivar Rødli promo norge samt Lufthavnsjef Bjørn Sverre Opsahl til høyre. Vi takker for hyggelig samarbeide og ønsker lykke til!

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.