Svolvær Servicehavn web

Vi har lansert den samlede maritime portalen til Svolvær Servicehavn AS. Løsningen innbyr til effektive opphold i Lofotens største havn på komplette tjenester/-utstyrsleveranser og service.

Løsningen har egen cms/publiseringsløsning samt kartvisning i flash over de 2 største havnene i Svolvær. Besøk nettstedet ved og klikke på bildet til høyre.

Her presenteres også alle tjenester tilknyttet Vågans serviceleverandører ovenfor maritim næring. Her kan kundene enkelt finne frem via bransjenavn eller direkte inn på alfabetisk navneliste over servicebedriftene.

I tillegg har vi produsert årets messestand og selvgående DVD-presentasjon, samt øvrig materiell som noen av verktøyene i det å være skipsnæringens maritime tilrettelegger.

Vi takker for tilliten og ser fram til et spennende samarbeide fremover.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.