Visitlofoten.as er nå lansert

Visitlofoten.as er nå lansert

Vi gratulerer Visit Lofoten-gruppen med ny reiselivsweb og satsningen de nå har gjort. Visit Lofoten lanserte nylig sin nye felles satsning for alle tilbyderne sine.

 Visit Lofoten består av Svinøya Rorbuer, Børsen Spiseri, Lofotferie, Tyskhella Rorbuferie, Lofoten Rorbuferie, Sandvika Fjord & Sjøhuscamping, Vestfjord Hotell, Å Rorbuer, Brygga Restaurant, Lofoten Summer Hotel, Bacalao Bar, Præstengbrygga, Lofoten Explorer, Lofoten Outdoor, Rent a Boat Lofoten og Rent a Bike Lofoten.

Til dette oppdraget har vi laget en skreddersydd felles nettløsning for alle 14 tilbyderne under Visit Lofoten. Løsningen danner en felles brukervennlig plattform på tvers av tilbyderne og gir en raskere tilgang for reisende som har tenkt seg til Lofoten.

Visit Lofoten har nå gjort en kjempesatsning på deres viktigste reklamekanal – internett og har nå fått en plattform som gjør det mye enklere for de besøkende og orientere seg både innen opplevelser, overnatting, bespisning og events i Lofoten. Løsningen er klargjort for kommende bookingløsning som da vil enda en brukerfordel til tilbyderne i Visit Lofoten AS.

Vi takker for tilliten og oppdraget og følger kunden videre.

Hopp rett ned til innholdet