Ukategorisert

Visitlofoten.as er nå lansert

Visitlofoten.as er nå lansert

Vi gratulerer Visit Lofoten-gruppen med ny reiselivsweb og satsningen de nå har gjort. Visit Lofoten lanserte nylig sin nye felles satsning for alle tilbyderne sine.

 Visit Lofoten består av Svinøya Rorbuer, Børsen Spiseri, Lofotferie, Tyskhella Rorbuferie, Lofoten Rorbuferie, Sandvika Fjord & Sjøhuscamping, Vestfjord Hotell, Å Rorbuer, Brygga Restaurant, Lofoten Summer Hotel, Bacalao Bar, Præstengbrygga, Lofoten Explorer, Lofoten Outdoor, Rent a Boat Lofoten og Rent a Bike Lofoten.

Til dette oppdraget har vi laget en skreddersydd felles nettløsning for alle 14 tilbyderne under Visit Lofoten. Løsningen danner en felles brukervennlig plattform på tvers av tilbyderne og gir en raskere tilgang for reisende som har tenkt seg til Lofoten.

Visit Lofoten har nå gjort en kjempesatsning på deres viktigste reklamekanal – internett og har nå fått en plattform som gjør det mye enklere for de besøkende og orientere seg både innen opplevelser, overnatting, bespisning og events i Lofoten. Løsningen er klargjort for kommende bookingløsning som da vil enda en brukerfordel til tilbyderne i Visit Lofoten AS.

Vi takker for tilliten og oppdraget og følger kunden videre.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.