Blogg

Støydempende plater med eget motiv

AKUSTIKKPLATER
med ditt eget motiv

Nå kan du kombinere flott utsmykning med markant forbedring av akustikken i alle typer rom.  Anbefales til kontormiljøer, gangarealer, fellesrom, kantiner, barnerom og skoler. Generelt alle steder hvor det er endel lyd. Disse akustikkplatene er laget i et materiale som er brannsikker. 

Produksjonstid er 7 arbeidsdager + frakttid. 

Platene fåes i fire forskjellige størrelser:  (skreddersydde mål er ikke mulig)

  • 59,3 x 59,3 cm
  • 59,2 x 119,2 cm
  • 120 x 120 cm
  • 120 x 240 cm

 

Hvor mye støy absorberer slike plater?

Våre akustikkplater gir en markant forbedring av akustikken. Det er ikke noe snikksnakk når vi sier at akustikkplater forbedrer akustikken. 15 % av gulvarealet gir 60 % forbedring. Større eller flere plater demper da best.
 
Referansebildene er tatt fra FDVhusets lokaler hvor alle kontorer og fellesarealer nå har fått en behagelig støydemping takket være akustikkplatene. Kunden valgte selv motiver som vi fikk trykket på platene.
 

kontakt oss for en god pris

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.