Logo/profil

Logo/profil

I dagens skarpe konkurranse så er en god logo og grafisk uttrykk avgjørende for at din bedrift skal skille seg ut. Helt ubevisst så vil en god logo gi et godt førsteinntrykk i enhver prosess. Derfor er en helhetlig og gjennomarbeidet logo med grafisk profil selve grunnsteinen i denne typen merkevarebygging.

En god grafisk profil kan også være med på å styrke din bedrift internt gjennom økt opplevelse av tilhørighet for de ansatte, samt lette rekrutteringen i tiden framover.

Logo

Logoen er selve spydspissen i en grafisk profil. Den skal være lett gjenkjennelig og markere selskapets identitet og sjel. I tillegg til navn kan en logo inneholde beskrivende elementer som markerer hva selskapet står for og hva de gjør.

Vi i Promo Norge kan utarbeide en helhetlig og tydelig grafisk profil for ditt selskap. Resultatet presenteres i en online profilmanual som inneholder retningslinjer og informasjon om det visuelle uttrykket. En slik manual vil være svært nyttig og utgjøre en norm før utarbeidelsen av blant annet:

  • Websider
  • Visittkort
  • Brevark
  • Konvolutter
  • Brosjyrer
  • Annonser
  • Plakater

Kreativ samarbeidspartner

Promo Norge Reklamebyrå legger vekt på gjennomtenkte og kreative løsninger som kan hjelpe til med at akkurat du vil skille deg ut fra mengden. Vi vil også kunne bidra til å ivareta din bedrifts grafiske profil underveis gjennom produksjon og design. Dersom det skulle være ønskelig kan vi stå til tjeneste med utarbeidelse av annonsekampanjer, messeplanlegging, trykksaker o.l. for din bedrift.

Ønsker du å fornye din logo eller få utarbeidet din egen profilhåndbok for din bedrift?

Ta kontakt med oss, så kommer vi innom eller avtaler et skjermmøte.
Du kan også ringe 98055033.

Hopp rett ned til innholdet