Tjenester

Profil og merkevarebygging

I dag har de fleste selskap behov for et visuelt uttrykk som fungerer som deres ansikt utad. En helhetlig og gjennomarbeidet grafisk profil er selve grunnsteinen i denne typen merkevarebygging.

En god grafisk profil kan også være med på å styrke din bedrift internt gjennom økt opplevelse av tilhørighet for de ansatte.

Logo

Logoen er selve spydspissen i en grafisk profil. Den skal være lett gjenkjennelig og markere selskapets identitet og sjel. I tillegg til navn kan en logo inneholde beskrivende elementer som markerer hva selskapet står for og hva de gjør.

Vi i Promo Norge kan utarbeide en helhetlig og tydelig grafisk profil for ditt selskap. Resultatet presenteres i en online profilmanual som inneholder retningslinjer og informasjon om det visuelle uttrykket. En slik manual vil være svært nyttig og utgjøre en norm før utarbeidelsen av blant annet:

  • Websider
  • Visittkort
  • Brevark
  • Konvolutter
  • Brosjyrer
  • Annonser
  • Plakater

Kreativ samarbeidspartner

Promo Norge legger vekt på gjennomtenkte og kreative løsninger som kan hjelpe til med at akkurat du vil skille deg ut fra mengden. Vi vil også kunne bidra til å ivareta din bedrifts grafiske profil i framtiden. Dersom det skulle være ønskelig kan vi stå til tjeneste med utarbeidelse av reklameartikler, annonser o.l. for din bedrift.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.