Web

Web

Websidene er ofte førsteinntrykket en kunde får av bedriften din, og det er derfor viktig at siden er oppdatert og informativ.

Nye nettsider kan være avgjørende for suksess

I dag er det en selvfølge at bedrifter presenterer sin virksomhet på nett. Websiden kan i mange tilfeller være førsteinntrykket en kunde får av bedriften din, og det er derfor viktig at siden er stilren og brukervennlig. Promo Norge setter dine ønsker og behov i sentrum og kan skape skreddersydde løsninger som er tilpasset deg og din bedrift. Designet vil kunne baseres på din grafiske profil, og dermed holde på bedriftens visuelle særpreg. Har du ikke utarbeidet en grafisk profil, utarbeider vi gjerne dette. I tillegg til god design legger vi vekt på funksjonalitet og struktur for å skape en webside som er intuitiv og lett å navigere i. Informasjon skal ligge lett tilgjengelig og budskapet skal være tydelig for leseren.

Et godt webdesign har derfor en effekt

ipad-iphoneEnten du ønsker å få noen til å gjøre en handel, få brukeren til å ta kontakt med deg, eller gjøre en handling du ønsker så er det viktig at din webside tilrettelegger for akkurat dette.  Ditt nettsted må derfor treffe målgruppene dine. Mye av arbeidet i et vellykket nettsted ligger i design, brukervennlighet, kort og gode tekster og plassering.

Søkemotoroptimalisering

Gjennom god markedsføring på nett vil man ha mulighet til å få de konkurransefortrinn som er nødvendig. Det hjelper lite å lage en flott og selgende nettside hvis ingen vet at den finnes. Men ved å parallelt satse på en jevnlig tilstedeværelse i media, så vil kjennskapen til merkevaren din øke dag for dag. På denne måten vil en nettside bidra til å øke inntektene for din bedrift og være en investering snarere enn en utgiftspost.

 

Webløsninger

WordPress er nå en av verdens mest brukte publiseringsløsning og OpenSource Content Management System (Populært kalt CMS). WordPress er nå basis for mer enn hver fjerde nettside på hele internett. Selskaper som New York Times, CNN, Mashable og eBay kjører alle hele eller deler av nettsidene sine på WordPress.

WordPress er selve motoren for dine websider som lar deg enkelt vedlikeholde sidenes innhold, uten å være avhengig av andre for å gjøre endringer eller legg ut nytt innhold. Du kan gjøre endringene selv, eller utnevne noen i firmaet til å gjøre oppdateringer.

Enkelt forklart, hvis du i dag bruker en nettleser (slik som Google Chrome, Internet Explorer eller Safari/Firefox) og har kunnskap om å bruke et tekstprogram slik som Microsoft Word, så vil du fint klare å vedlikeholde en webside bygd på WordPress. Du redigerer rett på siden uten koder eller vanskelige ting.

WordPress CMS fungerer like bra på MAC som på PC, samt smartphones og nettbrett.

wordpress-logo-stacked-rgbWordPress er en publiseringsløsning med profesjonell utførelse, gode og skalerbare løsninger, samt et enkelt og oversiktlig brukergrensesnitt. WordPress er vidt utbredt og er en av de mest populære publiseringsløsningene i verden. Selve publiseringsløsningen leveres under GNU lisens. Dette betyr i praksis at utviklede publiseringsløsninger er nesten gratis! Din bedrift sparer dermed penger som ellers ville gått til innkjøp av en kommersiell publiseringsløsning. Vi utvikler design, layout og tilrettelegger funksjoner for WordPress installasjoner, nye så vel som eksisterende nettsteder som kanskje bare ønsker en ansiktsløftning, helt nytt design eller nye funksjoner.

Vi har også løsninger som lar deg publisere innhold direkte på infoskjermer. Dette er en løsning som i dag brukes av kommuner og kulturhus.

 

 • Webdesign
 • Publiseringsløsninger
 • Intranett
 • Utvikling/skreddersøm
 • Responsivt design
 • Automatisk produktark-generator
 • Nettbutikk/Booking
 • Sosiale medier
 • Drift av nettløsninger
 • Publiseringshjelp
 • Mobilvennlige websider
 • Webkampanjer/nettannonser
 • Boligprospekter
 • 360° panoramabilder
 • Sikkerhet/backup

 

 

Et flott nettsted kan være avgjørende for din suksess

Enten du driver en liten bedrift, har gode produkter og  tjenester, eller ønsker å fortelle om et konsept – er det i dag en selvfølge å ha gode nettsider som gjør jobben for deg. Men det holder ikke bare å sette opp ett nettsted og tro at det gir resultater – du må vite hva du skal si, hvordan du skal si det, til hvem du skal henvende deg til, og hvordan du skal få oppmerksomheten fra de du søker.

Vi guider dere gjennom hele prosessen slik at du ender opp med en profesjonell og brukervennlig ny nettside.

Hopp rett ned til innholdet