Tjenester

Skreddersydde løsninger på nett og mobil

Websidene er ofte førsteinntrykket en kunde får av bedriften din, og det er derfor viktig at siden er oppdatert og informativ.lofotregnskap

Nye nettsider kan være avgjørende for suksess

I dag er det nesten en selvfølge at bedrifter presenterer sin virksomhet på nett. Websiden kan i mange tilfeller være førsteinntrykket en kunde får av bedriften din, og det er derfor viktig at siden er stilren og brukervennlig. Promo Norge setter dine ønsker og behov i sentrum og kan skape skreddersydde løsninger som er tilpasset deg og din bedrift. Designet vil kunne baseres på din grafiske profil, og dermed holde på bedriftens visuelle særpreg. Har du ikke utarbeidet en grafisk profil, utarbeider vi gjerne dette. I tillegg til god design legger vi vekt på funksjonalitet og struktur for å skape en webside som er intuitiv og lett å navigere i. Informasjon skal ligge lett tilgjengelig og budskapet skal være tydelig for leseren.

Et godt webdesign har derfor en effekt

ipad-iphoneEnten du ønsker å få noen til å gjøre en handel, få brukeren til å ta kontakt med deg, eller gjøre en handling du ønsker så er det viktig at din webside tilrettelegger for akkurat dette.  Ditt nettsted må derfor treffe målgruppene dine. Mye av arbeidet i ett vellykket nettsted ligger i design, brukervennlighet, kort og gode tekster og plassering.

Søkemotor optimalisering

Gjennom god markedsføring på nett vil man ha mulighet til å få de konkurransefortrinn som er nødvendig. Det hjelper lite å lage en flott og selgende nettside hvis ingen vet at den finnes. Men ved å paralellt satse på en jevnlig tilstedeværelse i media, så vil kjennskapen til merkevaren din øke dag for dag. På denne måten vil en webside bidra til å øke inntektene for din bedrift og være en investering snarere enn en utgiftspost.

Endre innholdet selv

wp-interface

Klikk for større versjon

Like viktig som et kundevennlig webdesign, er muligheten for deg å selv kunne gå inn å gjøre oppdateringen av bilder og tekst. Her har vi lang erfaring med å levere brukervennlige publiseringsløsninger for våre kunder. Vi leverer nesten kun webløsninger som er utstyrt med WordPress publiseringsløsning. Så dersom du ønsker en dynamisk løsning du kan vokse med inn i tiden framover, så vil vi implementere et nytt design inn i en slik publiseringsløsning.  

Webløsninger

WordPress er nå en av verdens mest brukte publiseringsløsning og OpenSource Content Management System (Populært kalt CMS). WordPress er nå basis for mer enn hver fjerde nettside på hele internett. Selskaper som New York Times, CNN, Mashable og eBay kjører alle hele eller deler av nettsidene sine på WordPress.

WordPresser selve motoren for dine websider som lar deg enkelt vedlikeholde sidenes innhold, uten å være avhengig av andre for å gjøre endringer eller legg ut nytt innhold. Du kan gjøre endringene selv, eller utnevne noen i firmaet til å gjøre evt oppdateringer.

Enkelt forklart, hvis du i dag bruker en nettleser (slik som Google Chrome, Internet Explorer eller Safari/Firefox) og har kunnskap om å bruke et tekstprogram slik som Microsoft Word, så vil du fint klare å vedlikeholde en webside bygd på WordPress. Du redigerer rett på siden uten koder eller vanskelige ting.

WordPress CMS fungerer like bra på MAC som på PC, samt smartphones og nettbrett.

wordpress-logo-stacked-rgbWordPress er en publiseringsløsning med profesjonell utførelse, gode og skalerbare løsninger, samt et enkelt og oversiktlig brukergrensesnitt. WordPress er vidt utbredt og er en av de mest populære publiseringsløsningene i verden. Selve publiseringsløsningen leveres under GNU lisens. Dette betyr i praksis at utviklede publiseringsløsninger er nesten gratis! Din bedrift sparer dermed penger som ellers ville gått til innkjøp av en kommersiell publiseringsløsning. Vi utvikler design, layout og tilretteligger funksjoner for WordPress installasjoner, nye såvel som eksisterende nettsteder som kanskje bare ønsker en “ansiktsløftning”, helt nytt design eller nye funksjoner.

Vi har også løsninger som lar deg publisere innhold direkte på infoskjermer. Dette er en løsning som idag brukes av kommuner og kulturhus.

 

 

 • Webdesign
 • Publiseringsløsninger
 • Intranett
 • Utvikling/skreddersøm
 • Responsivt design
 • Automatisk produktark-generator
 • Nettbutikk/Booking
 • Sosiale medier
 • Drift av nettløsninger
 • Publiseringshjelp
 • Mobilvennlige websider
 • Webkampanjer/nettannonser
 • Boligprospekter
 • 360° panoramabilder
 • Sikkerhet/backup

 

 

 

Et flott nettsted kan være avgjørende for din suksess

Enten du driver en liten bedrift, har gode produkter og  tjenster, eller ønsker å fortelle om et konsept – er det i dag en selvfølge å ha gode nettsider som gjør jobben for deg. Men det holder ikke bare å sette opp ett nettsted og tro at det gir resultater – du må vite hva du skal si, hvordan du skal si det, til hvem du skal henvende deg til, og hvordan du skal få oppmerksomheten fra de du søker.

Vi guider dere gjennom hele prosessen slik at du ender opp med en profesjonell og brukervennlig ny nettside.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.