AuksjonsWeb.no

Kjør nettauksjon gjennom dine egne nettsider. Uansett om du er bilforhandler eller advokat så kan du nå enkelt kjøre egne nettauksjoner når du vil uten å benytte eksterne auksjonssider. Dette holder kostnadene nede.

Auksjonsweb er et helt nytt tilbud for alle som ønsker å arrangere egne nettauksjoner. Auksjonene kan enkelt integreres i alle typer nettløsninger og plattformer. Ingen programvare å bekymre seg for – Ingen oppdateringer å tenke på – Alt leveres inkludert i vår auksjonstjeneste. Vi har tatt bort alt det tekniske og vanskelige og laget en brukervennlig løsning som alle tør og klarer å bruke – uten opplæring.

Kom i gang i løpet av minutter. Fyll inn og motta en demo som du kan bruke gratis i to dager.

auksjonsweb-figur

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.