Ukategorisert

Bildekor Relacom Lofoten

Bildekor Relacom Lofoten

Vi fikk i november oppdrag med og designe et nytt konsept/budskap til full bildekor for Relacom Lofoten sin nyinnkjøpte liftbil. 

Nylig leverte vi full bildekor for Relacom Lofoten til deres nysatsning på egne liftbiler. Lysreparatøren ble tilnavnet disse bilene nå får og vil bli lett gjenkjent nå som disse er begynt å rulle på veiene i regionen fra Ofoten til ytterst i Lofoten. 

Lysreparatøren har et fullverdig rullende elektroverksted bak i bilen. Dette setter Relacom i en unik situasjon til raskt å levere tjenester til kommuner, borettslag, lyslag, idrettshaller, kjøpesentre eller montering av  reklameskilt. Relacom tilbyr også faste lysreparatør-avtaler. Vi takker for tillit og oppdrag.

Her under kan dere se noen bilder fra liftbilen i drift og ferdig dekorert:

{gallery}lysreperatoren{/gallery}

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.