Bulia Plast

18 nov. 2010 lanserte vi Bulia Plast sitt eget nettsted og profil, en fornøyd kunde som satser på web og med egen CMS løsning. 

bulia-plast-350pxEtter de siste finjusteringer og fullverdig opplæring gjorde kunden selv de grep som skulle til for nettlansering.

I dette oppdraget har vi tatt grunntanken for selskapet og utviklet et nytt logoelement og grafisk profil for kunden. Vi har i tillegg utarbeidet websider med tilhørende publiseringsløsning som kunden selv enkelt kan redigere. 

Alt dette setter selskapets ansatte i stand til og vise sine forretningsområder gjennom artikler og bilder på en moderne og visuell måte.

I tillegg skal vi utarbeide øvrig markedsmateriell med tilhørende budskap. Selskapet holder til rett ved E10 – Mølnarodden, i nye produksjonslokaler.

Klikk på bildet til høyre eller linken buliaplast.no for og se deres nettsted og info.

Vi takker samtidig for tillit, oppdraget og ønsker kunden lykke til videre.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.