Ukategorisert

Displaysystem for Hadsel Havn

Displaysystem for Hadsel Havn

Fredag 17 juni fortok vi oppmontering og igangstart på deres displaysystemløsning. Overlevering/ opplæring ble gjennomført, og nå styrer de eget budskap helt enkelt gjennom web og med kjapp oppdatering.

Løsningen når de enkelt ved kun bruk av brukernavn/passord og det følger overvåkning med i dette. Vi takker for tilliten og følger kunden videre med sin displaysystem-løsning. Har lagt ved et bilde fra overleveringen på Stokmarknes, hurtigrutens fødested.
hadselhavn_overlevert
Til venstre Havnesjef Bent Charle Remen, midten Jan Ivar Rødli, promo norge/displaysystem og til høyre Havneinspektør Robin Johan Frantzen

hadselhavn_terminal

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.