Displaysystem.no

Webbasert løsning som lar deg selv styre stille budskap, nyheter, video i HD, værmeldinger, bilder, flyinfo, ruteinfo for buss og båt. Du trenger ingen forkunnskaper eller programvare. Og du kan til og med benytte eksisterende skjermer – eller vi ordner med nye skjermer.

Webbasert løsning som lar deg selv styre stille budskap, nyheter, video i HD, værmeldinger, bilder, flyinfo, ruteinfo for buss og båt.

displaysystem

Alt med jevnlig visning av valgfrie oppdaterte RSS nyheter. Med Displaysystem.no styres all informasjon til dine digitale HD-skjermer eller ditt digitale skjermbudskap fra ett sted, og kan raskt og enkelt oppdateres via en nettleser. Fungerer for både Mac, PC, Linux, iPad. Du kan ha flere skjermer med samme budskap uten at det koster noe ekstra.

Kom i gang i løpet av minutter. Bestill en demo i dag og test selv.

alle-typer-slides

En rask og rimelig løsning for effektive infoskjermer

Smart skjermløsning for fremtiden med visning av nyheter, RSS, værmeldinger, videoer i full HD, websider, flytider fra alle landets flyplasser, rutetider for buss og båd eller sikkerhetsinfo. Du trenger ingen forkunnskaper eller programvare. Og du kan til og med benytte eksisterende skjermer – eller vi ordner med nye skjermer.

se-priser

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.