Ukategorisert

Displaysystemkunde Sortland havn KF

Displaysystemkunde Sortland havn KF

Vi fikk avtalen om systemleveranse for deres informasjonsbehov ved passasjerterminalen deres.

Gjennom mars måned har vi hatt samtaler og møte med demonstrasjon og gjennomgang av displaysystemløsningen, dette har nå ledet til at de valgte oss som leverandør for informasjonsløsningen. Sortland Havn har selv besørget skjerminnkjøp av 2 stk 42″ LCD skjermer samt montering og kabling til terminalrom.

sortland_havn_displaysystem
Vi har montert, innstallert og startet dette 29. mars og samtidig gitt opplæring til de ansvarlige. Systemløsningen har overvåkning samt telefonstøtte og avtalen vi fikk er for 5 år. Løsningen kan styres av de ansvarlige gjennom web og således uavhengig av arbeidstasjon eller plassering, et viktig punkt for dem som håndterer skips og passasjerterminal. 

Vi legger ved et par bilder fra oppstart og overlevering, med dette takker vi for oppdrag og tillit og ønsker lykke til videre med informasjonsløsningen deres. Fra venstre sees Trafikkinspektør Ernst Jensen, Havnesjef Hugo Næss samt Jan Ivar Rødli fra Displaysystem ved Promo Norge AS

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.