Ukategorisert

eKataloger

eKataloger

Slike e-kataloger er en kostnadseffektiv og brukervennlig måte å publisere kataloger og brosjyrer på internett.

e-Katalog visning er en kostnadseffektiv og brukervennlig måte å publisere kataloger og brosjyrer på internett. e-Katalog kan brukes til publisering og distribusjon av kataloger, bedriftspresentasjoner, online nyhetsbrev, brosjyrer, årsrapporter, interimrapporter, pressemeldinger og mye, mye mer.

Med denne teknologien slipper kundene dine å laste ned hele dokumentet før de kan bla, samt at all tekst blir søkbar. Spesielt rettet mot boligprospekter kan dette konseptet klart gi en fordel samt unngå utgifter til tradisjonell webutvikling og design, samtidig som det gir deg totalt gjenbruk og lengre levetid for dine trykte budskap eller PDF-er. Vi har god erfaring med utarbeidelse av boligprospekter og e-Katalog visning.

[widgetkit id=42]

 

 

[issuu width=690 height=489 embedBackground=%23ffffff pageNumber=2 shareMenuEnabled=false showHtmlLink=false printButtonEnabled=false shareButtonEnabled=false searchButtonEnabled=false backgroundColor=%23ffffff documentId=100709112653-7234bd105c804e8da7b679248fc7da77 name=prospekt-a4-tollefneset username=promonorge tag=tollefneset unit=px id=1ace3804-20ab-ef49-05ea-4079323feb07 v=2]

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.