Tjenester

Nå ut til nye kunder med vår Facebook Boost-pakke

Øk fokuset på sosiale medier

I samarbeid med Smiirl kan vi nå tilby våre kunder en morsom måte å øke fokuset på sosiale medier. Med denne sanntidstelleren vil dine ansatte hele tiden kunne følge deres suksess i sosiale medier.

Det er ikke lenger noen tvil om at man er avhengig av suksess i sosiale medier for å kunne drive en bedrift i dag. Det kan for mange være vanskelig å forstå hvordan man skal gå frem for å oppnå suksess i sosiale medier, men frykt ikke, Promo Norge Reklamebyrå er her til din hjelp.

Vi vil sammen med deg sette opp en plan for aktiviteter i sosiale medier og vi kan også produsere innhold hvis det er ønskelig. For at du og dine ansatte skal kunne følge med på suksessen i sosiale medier kan vi nå tilby denne lekre og morsomme «Facebook telleren».

Kunder som sammen med Promo Norge Reklamebyrå ønsker å øke sin tilstedeværelse på sosiale medier får mulighet til å låne eller kjøpe en slik teller. Dermed kan dere sammen med oss glede dere over deres suksess og økning i sosiale medier.

Kampanjepakke: *

Nå ut til nye kunder via Facebook

Vi har laget en enkel og morsom startpakke som gir alle internt i bedriften din et synlig bevis på at dere når ut til flere og flere kunder. Her får dere starthjelp fra våre flinkeste til hvordan å nå ut til flere gjennom en LIVE Facebookteller på veggen, 1000,- i fremming på Facebook og grafisk støtte til idé og tekst. 

Bestill boost-pakke Facebook til

* De 5 første får låne et live Facebook LIKER telleverk i kampanjeperioden. Kan også kjøpes!
Krever at du allerede har en Facebookside etablert.

Øk publikumet

Med denne sanntidstelleren vil dine kunder og ansatte bli bevist på at du er tilstede på sosiale medier, og dermed blir de oppfordret til å klikke liker på facebook-siden til din bedrift.

Få nye kunder

Plasser telleren slik at potensielle nye kunder ser den, og vis dem at publikumet ditt vokser og at bedriften din er kjent. 

Øk omsetningen

60% av småbedrifter når nye kunder takket være sosiale nettverk, hva venter du på?

Det er en effektiv måte å forbedre kundenes lojalitet på, tiltrekke nye kunder og generere flere inntekter!

Er du ikke tilstede på Facebook? Vi hjelper deg i gang

Har du lyst til å komme i gang med en mer synlig tilstedeværelse for din bedrift på sosiale medier? Vi kan hjelpe deg trygt i gang og guider deg gjennom alle fallgrubene med en bekymringsfri oppstart. Ta kontakt.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.