Blogg

Facebook oppgraderer bedriftssidene

Facebook oppgraderer bedriftssidene

Facebook vil gjøre det enklere for bedrifter å kommunisere med sine kunder. 

Facebook opplyser i en pressemelding at de skal gjøre det enklere for bedrifter å kommunisere med brukerne sine gjennom bedriftssider. 

Ifølge det sosiale mediet er det hele 45 millioner aktive bedriftssider på det sosiale mediet.  Denne uka gjøres en rekke oppdateringer som kan benyttes av alle.  

Tidligere har alle bedriftssider vært like, men nå vil det i større grad bli mulig å skreddersy informasjonsmenyer som kan klikkes på av brukeren. For et spa vil det for eksempel være mulig å legge ut en meny med ulike seksjoner som brukeren kan trykke på for å få mer informasjon.

Videre vil alle bedriftssider få flere kontaktknapper som gjør det mulig for brukere å kontakte bedriften direkte via sms eller telefon. 

Ifølge Facebook er også layouten forandret slik at det skal bli enklere å interagere med innhold på bedriftssider på mobil. 

Kilde: kampanje.com

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.