Ukategorisert

Facebook side-flik applikasjon levert

Facebook side-flik applikasjon levert

Vi fikk oppdraget med og lage en dedikert facebook-applikasjon til vår kunde Vesterålskraft Strøm

Denne kommuniserer med eksisterende løsninger som egen nettside, kraftbransjens egne tjenesteleverandører, bestillingsskjemaer etc., alt innen Facebook sine strenge regler for implementering og bruk. 

Vi takker for dette oppdraget og ønsker lykke til med også dette leverte produktet, hyggelig med fornøyde kunder som liker våre løsninger!

Ønsker dere og se hvordan dette kraftselskapet har tatt dette i bruk ovenfor de sosiale media – logg gjerne inn på facebook og søk opp Vesterålskraft Strøm AS eller klipp på linken under :

https://www.facebook.com/vesteralskraft

fb integrasjon_om_vkraft 

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.