Mediepakke med salgsverktøy for FDVhuset

Utvikling av komplett mediepakke med salgsverktøy for FDVhusets franchise-satsning. Vi utviklet ferdige redigérbare annonsemaler for media i forskjellige formater som de kan velge fra. Vi lagde salgsutløsende annonser og merkevarebyggende annonser for hovedproduktene Famacweb og DirekteInn. Vi designet skreddersydd bildekor, produserte opp ferdig salgsmateriell som mapper, flyers, produktark, brosjyre og generelle aksidenstrykksaker som brevark, visittkort, konvolutter etc. I pakken over salgsverktøy så lå også et sett med litt messeutstyr som rollups. Til webløsningen utviklet vi en egen passordbeskyttet seksjon for Franchisetakerne, samt en offentlig seksjon for rekruttering av franchisetakere og ansatte. Dette området tok i bruk video, seksjonering i kart av regionene som er tilgjengelige og et lukket område for franchisetakerne hvor de får online tilgang til ferdig utviklet franchise-håndbok.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.