Tjenester

Fotografering, fotodokumentasjon og videoopptak

Promo Norge har mange års erfaring med å ta bilder i alle sammenhenger. Det kan være alt fra jobbreferanser, produkt-dokumentasjon, video av spesielle hendelser, HMS eller bare flotte 360° panoramabilder, interiørt eller eksteriørt.

Mange har i dag dårlig samvittighet for at de ikke dokumenterer oppdrag de gjør eller har gjort som referanse. Dette har vi sett og tilbyr nå næringslivet en rask og rimelig fototjeneste med å ta bilder for våre kunder rundt om i Lofoten og Vesterålen.

Vår portefølje inkluderer nå dronefoto og videoproduksjon. Dronefoto og video gir deg en unik mulighet til å dokumentere ditt oppdrag på en helt ny måte.

Vi kan ta enkeltoppdrag, eller gjøre avtaler om at vi rykker ut på pågående oppdrag for fotodokumentasjon og videoopptak hvis ønskelig.

Ta kontakt for et tilbud

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.