Nyheter

Husk å bestille veggkalendre 2016/17

Husk å bestille veggkalendre 2016/17

Bestill 150 stk tosidige veggkalendre med 2016/17 på hver sin side for kun 4.250,-.  

  • 150 ex veggkalendre
  • Offsettrykk 4+4 farger
  • Normal 50×70 cm plakatstørrelse
  • 2016 + 2017 på baksiden
  • Hull for å henge på vegg
  • Ingen behov for skinner. Trykkes på tykt solid papir
  • Du får kalendre med din merkevare og profil til dine kunder.
  • Levering i november 2015.

 

Tilbudet varer til 30. september. Pris eks. mva/frakt. PS! Du kan også bestille flere kalendre om ønskelig. Vi leverer som alltids trykksakene rett på døra til avtalt tid.

 

Bestill i dag

 

 

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på lofotkraft.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.