Tjenester

Vi hjelper din bedrift i alle faser

Rådgivning innen digital kommunikasjon og tjenester

Promo Norge kan tilby rådgivning rundt utvikling av nye nettløsninger eller av eksisterende nettsted. Vi kan gjøre vurderinger og komme med forslag på hvordan din bedrift kan kommunisere bedre og mer effektivt på nett. Vi kan også gi verdifulle råd i forbindelse med konseptutvikling, og løsningsarkitektur.

For å oppnå best mulig resultat er det viktig å bli kjent med bedriften. Vi kjører derfor alltid et oppstartsmøte hvor konsulenten blir kjent med hvordan dere jobber, hva dere driver med, hvordan de interne prosessene hos dere fungerer og hvordan dere som bedrift fungerer.

Da vil vi få en forståelse for hvem dere er, og deres identitet og kan komme med forslag og råd for hva som kan gjøres for å gjøres for mer suksess med ditt nettprosjekt.

Områder som kan dekkes innen rådgivningstjenester er:

  • Nettstedsinnhold
  • Navigasjon, struktur og infoflyt
  • Digital kommunikasjon
  • Hva gjør konkurrentene?
  • Kampanjeideer
  • Løsningsarkitektur
  • Vurderinger rundt IT og behov for webapplikasjoner
  • Markedsstrategier
  • Være en sparringspartner

Kontakt Jan Ivar Rødli direkte på telefon 907 70733 om du ønsker mer informasjon om rådgivning.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.