Displaysystem

Displaysystem

Displaysystem som lar deg presentere og styre ditt eget budskap sammen med nyheter, video, værmeldinger, bilder, flyinfo, og trafikkinfo. Løsningen krever ingenting av dine ansatte når det gjelder drifting, det tar vi oss av. Dere trenger kun tenke på hva dere ønsker å vise på skjermene.

Fra Displaysystem.no gjør du alle oppdateringer og endringer, og du kan raskt og enkelt gjøre dine oppdateringer fra nettleseren på hvilken som helst maskin.

Løsningen fungerer på alle plattformer. Du kan ha flere skjermer med samme budskap uten at det koster ekstra. Kom i gang i løpet av minutter. Bestill en demo i dag og test selv.

En rask og driftssikker løsning for å legge ut innhold til dine infoskjermer

Smart infoskjermløsning for fremtiden med visning av nyheter, RSS, værmeldinger, videoer i full HD, kinoplakater med info, websider, egne nyheter, annonseringer, kalendervisninger, flytider fra alle landets flyplasser, rutetider for buss og båt eller sikkerhetsinfo. Alt som finnes på web, kan du vise her. Du trenger ingen forkunnskaper eller programvare. Alt er inkludert i løsningen. Og du kan til og med benytte eksisterende skjermer eller playere – eller vi ordner med nye skjermer.

Se hva du kan benytte Displaysystem til

 

displaysystem-digitale-kinoplakater

 

 

 

 

 

Hopp rett ned til innholdet