Tjenester

Webbasert displaysystem

Displaysystem som lar deg presentere og styre ditt eget budskap sammen med nyheter, video, værmeldinger, bilder, flyinfo, og trafikkinfo. Løsningen krever ingenting av dine ansatte når det gjelder drifting, det tar vi oss av. Dere trenger kun tenke på hva dere ønsker å vise på skjermene.

Fra Displaysystem.no gjør du alle oppdateringer og endringer, og du kan raskt og enkelt gjøre dine oppdateringer fra nettleseren på hvilken som helst maskin.

Løsningen fungerer på alle plattformer. Du kan ha flere skjermer med samme budskap uten at det koster ekstra. Kom i gang i løpet av minutter. Bestill en demo i dag og test selv.

En rask og driftssikker løsning for å legge ut innhold til dine infoskjermer

Smart infoskjermløsning for fremtiden med visning av nyheter, RSS, værmeldinger, videoer i full HD, kinoplakater med info, websider, egne nyheter, annonseringer, kalendervisninger, flytider fra alle landets flyplasser, rutetider for buss og båt eller sikkerhetsinfo. Alt som finnes på web, kan du vise her. Du trenger ingen forkunnskaper eller programvare. Alt er inkludert i løsningen. Og du kan til og med benytte eksisterende skjermer eller playere – eller vi ordner med nye skjermer.

Hvilke typer informasjon kan Displaysystem  vise?

 

displaysystem-digitale-kinoplakater

 

 

 

Les mer

 

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.