Intranet Distribusjon

Intranet Distribusjon

Grafisk profil og webløsning for Intranet Distribusjon

Intranet er en verdiøkende distributør av it-løsninger og produkter innenfor sikring, drift og tilgjengelighet av digitale verdier (IT). Hovedsamarbeidspartnere er Acronis og LogicNow. Spesielt innen løsninger for MSP’er (IT drift, hosting, ASP etc.) er vi en dominerende drivkraft for flere av de største IT leverandørene i Norge. Intranet Distribusjon har i dag over 150 partnere som følger vår rådgivning for fjernadministrert IT-drift, utvikling av nye IT tjenester og produkter.

Vi fikk oppdraget med å utvikle helt ny logo og grafisk profil for selskapet. I pakken skulle vi også utarbeide og designet et helt nytt salgsnettsted for kunden.

Vi takker for tilliten og oppdraget fra våre venner i Bergen.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.