Ukategorisert

Kommunikasjon og muligheter?

Kommunikasjon og muligheter?

I dagens samfunn har kommunikasjonsvanene endret seg, sentralt i kommmunikasjon står budskapet og hvilke kanaler skal en idag bruke ?

Vi har markedskjennskap og leverer budskapsutvikling, identitet, design hvor vi igjen har mange tilgjengelige markedskanaler, som kan vise nettopp deres produkt på en ny måte. Vurder dette som tiltak for høsten og vinteren, hvor dette er en god mulighet for slikt arbeide og som igjen sikrer gode tider fremover.

Med så mange nye og endrede forbrukervaner samt sterk konkurranse kan vi gi dere et fortrinn gjennom deres egen tv-spottvisning på eks.vis flyplassreklame eller en egen displaysystemløsning i ditt område/butikk/senter etc. Her treffer dere besluttningstagere på en ny god måte.

displaysystem
Vi har kunnskapen og dere produktet, gi oss en mulighet til og formidle dette, gjennom lokal, regional og landsdelskjennskap, hvor vi kan tilby deg nye synspunkter, ideer, design samt gi et godt engasjement som igjen gir dere resultater. Samtidig har vi mange interaktive kanaler som kundene kan nå deres produkter gjennom, et av disse er e-katalogvisning av deres allerede utarbeidede kataloger og brorsjyrer. 

Her vil dere enkelt (uten frakt, trykkekostnader og porto) kunne distribuere denne gjennom en enkel link som igjen gjør all deres tekst søkbar for søkermotorer verden over. Se mere rundt dette medieprodukter her ; e-Katalog-visning av deres brosjyre(r) og kataloger

ekatalog

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.