Fremhevet

Kundemagasin nr. 1 for Lofotkraft

Kundemagasin nr. 1 for Lofotkraft

I Januar 2014 så leverte vi Lofotkraft første kundemagasin som heter ENERGISK. Magasinet ble distribuert ut til alle husstander i hele Lofoten.

Lofotkraft har lenge hatt et ønske om å produsere et eget magasin for sine kunder i Lofoten – et magasin som skal være interessant, lærerikt og ikke minst underholdende. Omdømmeundersøkelsen som ble gjennomført i fjor høst viste at kundene ønsket mer informasjon.

Lofotkraft har presentert stoff som er interessant, og ikke minst viktig, for oss som kunder og innbyggere i Lofoten. Lofotkraft er derfor stolte og glade, over å kunne presentere sitt nye magasin «Energisk», som som ble første gang distribuert i januar 2014.

  • Tekstforfatting OY! Media.
  • Foto: Espen Mortensen.
  • Design, produksjon og trykk: Promo Norge Reklamebyrå.
  • Distribusjon: Bring/Posten.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.