Ivareta eierskapet til din oppføring av Google Min Bedrift

1990,-

Hva er Google Min bedrift, og hvorfor skal bedriften din bruke det?

Når en forbruker søker etter bedriften din på Google – eller søker etter produkter, åpningstider, nettside, veibeskrivelser eller telefonnummer knyttet til virksomheten din – vil du sikre at de har all den informasjonen de trenger for å besøke, foreta et kjøp, eller kontakte bedriften.

Vi hjelper din bedrift med å sikre at din bedriftsoppføring fungerer optimalt

Denne synliggjøringen online ivaretar eierskapet til din bedrift opplysninger og gjør det enklere for både eksisterende og potensielle kunder å finne og komme i kontakt med din bedrift. Du blir mer synlig med firmanavn, kontaktinformasjon, hjemmeside, kartoppføring, åpningstider, bilder. Og la oss ikke glemme at du kan få med positive anmeldelser. At kunder kan legge inn Reviews når de har handlet hos deg!

Google Min Bedrift er gratis

Vi anbefaler alle bedrifter å ta eierskap gjennom å ha korrekt info på Google Min Bedrift. Men om du ikke har kapasitet eller er usikker på hvordan dette gjøres, så har vi dette tilbudet til kr 1.990,- til alle hvor vi går inn og optimaliserer Google Min bedrift-profilen din for søk. Dette vil etterhvert øke din synlighet i søkeresultatene. Det kan også gi din bedrift mer eksponering ovenfor målgruppene dine. Dette vil igjen gi deg en fordel kontra dine konkurrenter.

Vi kommer til å trenge oppdaterte bilder av produkter og lokaliteter. Har dere ikke dette for hånden kan vi sende ut fotograf. (Ikke inkludert i tilbudet og kommer i tillegg hvis ønskelig.)

Hopp rett ned til innholdet