Lansering av ny web til Sortland Havn KF

Vi har lansert deres nye nettsted rett før jul og gratulerer med satsningen. Deres ønsker innebar programmering og intergrering av helt nye funksjoner.

Nettstedet har nytt design, funksjonalitet, nytt utviklet anløpsregister, spesiell priskalkulator, værvisning og en rekke ekstrafunksjoner intergrert, alt for og forenkle hverdagen internt samt øke attraktiviteten og informasjonen eksternt.

Samtidig er deres samarbeidspartner Discover Arctic – med de felles aktivitetstilbud regionen tilbyr – intergrert i løsningen.

Nettsiden har også egen CMS-løsning, og en forenklet redigering gjør hverdagen lett for publisering av nytt webinnhold.

Vi takker for ennå et spennede og utfordrene oppdrag og ønsker lykke til videre med deres havne og informasjonssatsning. 

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.