Lei en webansvarlig til kun 1.325,- /mnd.

Har du dårlig samvittighet for at du ikke har rukket å oppdatere nettsiden din med nytt innhold? Bestill en WEBANSVARLIG-tjeneste fra oss og vi tar jobben med å legge inn nyheter, referanser, stillingsannonser og nye ansatte.

Du slipper å ansette en egen person internt, eller delegere ansvaret på en allerede travel ansatt. La heller oss hjelpe dere som har en travel hverdag.

webnerd

Tjenesten er et tilbud til våre eksisterende webkunder. Alle nye webkunder vil også få tilgang til tilbudet.

Spar tid og penger

Å ansette en webansvarlig koster mye i dag. Med vår webansvarlig-pakke så slipper du alt ansvaret med å opprette en egen stilling internt og heller benytte våre eksperter når du ønsker å legge ut nyheter, stillingsannonser, referanser osv.

Alltid oppdatert

Når du har eksperthjelp tilgjengelig til enhver tid, så slipper du dårlig samvittighet med at du ikke har rukket å oppdatere nettsidene dine helt. Alt du trenger å gjøre er å sende en epost med hva du ønsker lagt inn til din faste kontaktperson. Resten fixer vi.

Bilde og teksthjelp

I tjenesten så kan vi tilpasse materiellet du oversender slik at det kan benyttes på nettsidene. Vi fargejusterer, beskjærer og justerer størrelsene slik at alt ser perfekt ut online. Vi gjør også en lett tekstvask på tekst vi mottar.

TILBUD KUN FOR VÅRE WEBKUNDER:

Aldri mer dårlig samvittighet - Lei en webansvarlig

Vi tilbyr denne tjenesten til alle kunder som har en nettside med publiseringsløsning fra oss. Tilbudet inkl. inntil 1 time arbeid hver måned. Behov for mer tas på timesbasis utenom.

 

Få en webansvarlig til kun 1.325,- /mnd.

Du slipper lønnskostnader, arbeidsgiveravgift, sykelønn, feriepenger og alt det der. Bestill i dag.

Evt. måneder uten aktivitet kan ikke spares opp.
Inkluderer ikke tekstforfatting, oversettelser, innleie av bilder, video men kan ordnes mot tillegg.

Vi tilbyr også at vi møter opp for å ta bilder, video, dronevideo, 360° panoramabilder utifra en innholdsplan.
Dette er da utenom LEI EN WEBANSVARLIG og gjøres til avtalt pris og tid.

Hopp rett ned til innholdet