Tjenester

Aldri mer dårlig samvittighet - Lei heller en webansvarlig

Lei en webansvarlig til kun /mnd.

Har du dårlig samvittighet for at du ikke har rukket å oppdatere nettsiden din med nytt innhold? Bestill en WEBANSVARLIG-tjeneste fra oss og vi tar jobben med å legge inn nyheter, referanser, stillingsannonser og nye ansatte.

Du slipper å ansette en egen person internt, eller delegere ansvaret på en allerede travel ansatt. La heller oss hjelpe dere som har en travel hverdag.

webnerd

Tjenesten er et tilbud til våre eksisterende webkunder. Alle nye webkunder vil også få tilgang til tilbudet.

Spar tid og penger

Å ansette en webansvarlig koster mye i dag. Med vår webansvarlig-pakke så slipper du alt ansvaret med å opprette en egen stilling internt og heller benytte våre eksperter når du ønsker å legge ut nyheter, stillingsannonser, referanser osv.

Alltid oppdatert

Når du har eksperthjelp tilgjengelig til enhver tid, så slipper du dårlig samvittighet med at du ikke har rukket å oppdatere nettsidene dine helt. Alt du trenger å gjøre er å sende en epost med hva du ønsker lagt inn til din faste kontaktperson. Resten fixer vi.

Bilde og teksthjelp

I tjenesten så kan vi tilpasse materiellet du oversender slik at det kan benyttes på nettsidene. Vi fargejusterer, beskjærer og justerer størrelsene slik at alt ser perfekt ut online. Vi gjør også en lett tekstvask på tekst vi mottar.

INTRODUKSJONSTILBUD I 2018:

Aldri mer dårlig samvittighet - Lei en webansvarlig

Vi tilbyr denne tjenesten til alle kunder som har en nettside med publiseringsløsning fra oss. Tilbudet inkl. én time hver måned. Behov for mer tas på timesbasis utenom.

 

Få en webansvarlig til kun /mnd.

Du slipper lønnskostnader, arbeidsgiveravgift, sykelønn, feriepenger og alt det der. Bestill i dag.

Evt. måneder uten aktivitet kan ikke spares opp.
Inkluderer ikke tekstforfatting, oversettelser, innleie av bilder, video men kan ordnes mot tillegg.

Vi tilbyr også at vi møter opp for å ta bilder, video, dronevideo, 360° panoramabilder utifra en innholdsplan.
Dette er da utenom LEI EN WEBANSVARLIG og gjøres til avtalt pris og tid.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.