Ukategorisert

Lofoten Avfallsselskap i ny drakt

Lofoten Avfallsselskap i ny drakt

Vi fikk i høst fornyet tillit hos Lofoten Avfallsselskap som ønsket og fremstå i ny drakt tilpasset sin nye grønne profil. Nettstedet er nå lansert og live for alle kunder.

Gjennom det samarbeide vi over flere år har hatt ønsket LAS i høst å fornye sine nettsider samt oppgradere sin egen publiseringsløsning til Joomla versj. 1,5. Dette arbeidet har vært spennende og utfordrende samtidig som det er lagt inn en ny navigasjonsstruktur som lettere skal gi brukerne enklere adkomst til nettstedets innhold.

Dere kan nå se nettstedet ved og klikke på bildet av forsiden under her:

Vi gratulerer med nytt nettsted samtidig som vi takker for et hyggelig oppdrag og tillit fra vår samarbeidspartner las-lofoten.  Sammen holder vi lofoten ren!

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.