Lofoten Freeride lansert!

Denne uken ble startskuddet for neste års freeridesatsning i Lofoten. Mandag ble nettstedet for Lofoten Freeride 2011 lansert og allerede har besøkstallene overrasket positivt.

Vi er stolte over å ha levert full webløsning for Lofoten Freeride og Visitlofoten, og følger arrangementet som partner videre. Se de nye sidene på:www.lofotenfreeride.no

Promo Norge ble med på å dra i gang Lofoten Freeride i Kabelvåg som partner og eventbyrå for neste års storevent: Lofoten Freeride 30.03-03.04.2011. Vi leverte ny logo, grafisk profil, nettsted og publiseringsløsning med Twitter og Facebook-integrering. Vi heier på Kabelvåg og Lofoten Freeride!
Her er noen ord fra Crew bak Lofoten Freeride:
For første gang har vi fått et reklamebyrå i ryggen som i år har sponset Lofoten Freeride med en topp moderne nettløsning samt logo og helt ny og fresh grafisk profil.


GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på lofotkraft.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.