Lofoten kulturhus

10. mars lanserte vi Lofoten Kulturhus sine nye nettsider med online billettbestillingsløsning. Løsningen har brukervennligheten i førersetet og gir kundene en rask oversikt over hva som kommer og direkte plassbestilling.

Lofoten Kulturhus nye nettsider med enklikks online billettbestillingsløsning. Løsningen har brukervennlighet i førersetet og gir kundene en rask oversikt over hva som kommer og direkte bestilling. 

Vi har gjennom designarbeidet fokusert på å løfte fram forestillingene og spiller mye på riktig bruk av bilder og video. 

Publikum skal raskt danne seg en oversikt over kommende artister og forestillinger som kommer til kulturhuset uten for mange klikk. 

Vi har helt og holdent fjernet unødige klikkgenerende visninger og fokusert på et moderne men trygt design som vi tror publikum vil sette pris på. Vi har også tatt hensyn til eldre og svaksynte gjennom god synlighet og zoomvennlig design

Løsningen har en spennende nyhetsbrevfunksjon som hjelper innbyggerne i Lofoten med å holde seg oppdatert på kommende forestillinger.

Vi takker for tilliten og ser fram til et spennende samarbeide fremover.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.