Lofoten kulturhus

Lofoten kulturhus

10. mars lanserte vi Lofoten Kulturhus sine nye nettsider med online billettbestillingsløsning. Løsningen har brukervennligheten i førersetet og gir kundene en rask oversikt over hva som kommer og direkte plassbestilling.

Lofoten Kulturhus nye nettsider med enklikks online billettbestillingsløsning. Løsningen har brukervennlighet i førersetet og gir kundene en rask oversikt over hva som kommer og direkte bestilling. 

Vi har gjennom designarbeidet fokusert på å løfte fram forestillingene og spiller mye på riktig bruk av bilder og video. 

Publikum skal raskt danne seg en oversikt over kommende artister og forestillinger som kommer til kulturhuset uten for mange klikk. 

Vi har helt og holdent fjernet unødige klikkgenerende visninger og fokusert på et moderne men trygt design som vi tror publikum vil sette pris på. Vi har også tatt hensyn til eldre og svaksynte gjennom god synlighet og zoomvennlig design

Løsningen har en spennende nyhetsbrevfunksjon som hjelper innbyggerne i Lofoten med å holde seg oppdatert på kommende forestillinger.

Vi takker for tilliten og ser fram til et spennende samarbeide fremover.

Hopp rett ned til innholdet