Lofotkraft Intranett

Lofotkraft ønsket et intranett som de ansatte har etterlyst etter en stund med en eldre løsning som ikke fungerte optimalt. Vi kom da inn og fikk oppdraget med å utarbeidet et helt nytt intranett. Plattformen er den samme som for konsern-nettstedet Lofotkraft.no, noe som muliggjør gjenbruk og bedre kjennskap til løsningen. Intranettet er styrt slik at kun ansatte som er på jobb får tilgang hver gang de går på sin PC/Mac/iPad/Smarttelefon. Løsningen er også tilgjengelig via login om de ønsker å gjøre endringer hjemmefra eller på reise. Løsningen inkluderer også et sentralt ansatteregister som gjenbrukes både som brukerbase med rettighetsstyring og som ansatteliste på konsern-nettstedet lofotkraft.no.

Andre funksjonaliteter som er med:

 • Rask innlegging av interne nyheter
 • Frontend innlegging av viktige bokmerker
 • Frontend innlegging av egne snarveier
 • Frontend oppgaveliste knyttet til deg som ansatt
 • Avd. ledere kan opprette egne blogger som vises på startsiden
 • Integrering opp mot eksisterende bookingløsning for biler/møterom
 • Utviklet en egen aktivitetskalender som viser alt som skjer, samt henter bursdagsdatoer fra ansattelisten.
 • Rettighetsstyrt løsning som gradvis kan åpnes for hvem som kan gjøre hva.
 • Felles intern filutveksling for alle ansatte
 • Felles bildearkiv for selskapet
 • Felles ansatteliste med bilder og interne roller som gjenbrukes på konsern-nettstedet lofotkraft.notablets-lofotkraft-intranett

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.