Ukategorisert

Lofotkvalitet.no lansert

Lofotkvalitet.no lansert

I dag ble nettstedet lofotkvalitet.no lansert og vi gratulerer vår kunde med nysatsningen. Her fikk vi oppdraget med rådgivning, utvikling av logo, profil, annonser samt et fremtidsrettet nettsted.

Nettstedet har Joomla publiseringsløsning med nyhetsbrevfunksjon, bannerstyring og flere øvrige modulfunksjoner, alt dette for egen hurtig redigering av innhold som produkter, tekst og bilder.

Kunden valgte vår fremtidsrettede løsning og arbeidet med utviklingen av deres profil, produktlinje og nettsted er nå lansert.

Vi er stolte over å ha fått tillit også fra Lofotfisk AS og ønsker lykke til videre i satsningen. 
– vi legger ved noen bilder fra nettstedet.

Link til nettstedet deres ; lofotkvalitet.no

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.