Messestand Lofoten Info

Vi leverte nylig komplett messestand til Destinasjon Lofoten og samarbeidet The Best Of The Arctic.

Nylig leverte vi ny messestand til samarbeidet THE BEST OF THE ARCTIC.

THE BEST OF THE ARCTIC., (TBOTA) er et samarbeid mellom reiselivsselskapene i Harstad, Hamsuns rike, Vesterålen og Narvik. I leveransen er det med stor podiumboks m/hyller, også som sterk transportkasse, lysspotter, brorsjyreholdere. En komplett pakke og flaggskipet blant messevegger som gir maks trykk på budskapet, samtidig som det er et svært effektivt verktøy for «bærbar» markedsføring.

Vi takker for tilliten og oppdrag og ønsker kunden lykke til på kommende reiselivsmesser. 

Eksemplet som er vist her ble satt opp på litt over 5 minutter.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.