Nettauksjonstjeneste levert

Nettauksjonstjeneste levert

Vi fikk tilliten og oppdraget for utvikling av ny auksjonstjeneste til en av Lofotens største bilforhandlere.

Her hadde forhandleren Joh Vian AS et klart ønske om en tjeneste som vi har utviklet med eget webgrensesnitt og enkel bruk. De vil gjennom dette nå kunne tilby et nytt produkt som gir kundene en helt ny opplevelse for bilkjøp, samtidig skal dette gi brukerne en større tilgjengelighet fra egen PC hvor de lett kan by på aktuelt objekt hjemmefra. Her er en moderne og sikker løsning som lett kan betjenes av begge parter. Prisen her er det kundene som bestemmer og slik sett kan dette være og gi en genial handel!

Vi har også designet en flashannonse og teasere for deres nye produkt. Her har bilbransjen og forhandlere et nytt produkt som lett administreres og øker interaktiviteten og salget med kundene. Prøv et bud og se utvalget etter som de utvider med flere auksjonsobjekter ; Joh Vian AS, Leknes  (Opel Suzuki, Isuzu og Fiat)
bilauksjon_johvianHer er vår referanse og tilbakemelding rundt denne tjenesten :

Fornøyd bilforhandler

“Vi har lenge ønsket å ta i bruk egen-arrangerte bilauksjoner på nett, og med Auksjonsweb kom vi i gang på få minutter. Enkel og rask i bruk og alt dukker opp inni websiden vår som planlagt. Flott tjeneste som jeg tror flere raskt vil oppdage. Kan trygt anbefales!”

Børge Olsen, Rune Liland –  Johvian.no

Vi takk ennå en gang for samarbeid og oppdrag, vi ønsker lykke til med bruken.

Hopp rett ned til innholdet