Ukategorisert

Nettauksjonstjeneste levert

Nettauksjonstjeneste levert

Vi fikk tilliten og oppdraget for utvikling av ny auksjonstjeneste til en av Lofotens største bilforhandlere.

Her hadde forhandleren Joh Vian AS et klart ønske om en tjeneste som vi har utviklet med eget webgrensesnitt og enkel bruk. De vil gjennom dette nå kunne tilby et nytt produkt som gir kundene en helt ny opplevelse for bilkjøp, samtidig skal dette gi brukerne en større tilgjengelighet fra egen PC hvor de lett kan by på aktuelt objekt hjemmefra. Her er en moderne og sikker løsning som lett kan betjenes av begge parter. Prisen her er det kundene som bestemmer og slik sett kan dette være og gi en genial handel!

Vi har også designet en flashannonse og teasere for deres nye produkt. Her har bilbransjen og forhandlere et nytt produkt som lett administreres og øker interaktiviteten og salget med kundene. Prøv et bud og se utvalget etter som de utvider med flere auksjonsobjekter ; Joh Vian AS, Leknes  (Opel Suzuki, Isuzu og Fiat)
bilauksjon_johvianHer er vår referanse og tilbakemelding rundt denne tjenesten :

Fornøyd bilforhandler

“Vi har lenge ønsket å ta i bruk egen-arrangerte bilauksjoner på nett, og med Auksjonsweb kom vi i gang på få minutter. Enkel og rask i bruk og alt dukker opp inni websiden vår som planlagt. Flott tjeneste som jeg tror flere raskt vil oppdage. Kan trygt anbefales!”

Børge Olsen, Rune Liland –  Johvian.no

Vi takk ennå en gang for samarbeid og oppdrag, vi ønsker lykke til med bruken.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.