Ukategorisert

Ny avtale for profil og web – Bulia Plast

Ny avtale for profil og web – Bulia Plast

Vi fikk oppdraget hos Lofotens eneste nisjebedrift innen plast/- konstruksjon, produksjon og reparasjon – Bulia Plast i Flakstad kommune.

I dette oppdraget har vi tatt grunntanken for selskapet og utviklet et nytt logoelement og grafisk profil for kunden. Vi har i tillegg utarbeidet websider med tilhørende publiseringsløsning som kunden selv enkelt kan redigere. Alt dette setter selskapets ansatte i stand til og vise sine spesielle forretningsområder gjennom artikler og bilder på en moderne og visuell måte.

Selskapets målsettning er å treffe sine målgrupper best via sin nye web og profil, samtidig som en utnytter de verktøy som ligger i denne webløsningen. I tillegg skal vi utarbeide øvrig markedsmateriell med tilhørende budskap. Selskapet holder til rett ved E10 – Mølnarodden, i nye produksjonslokaler.

Vi takker for tilliten samt oppdrag og ser frem til et spennende fremtidig samarbeid.

GDPR

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

 

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på displaysystem.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

 

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

- HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

- Musbevegelser

- Museklikk

- Scrolle-bevegelser

- Tastetrykk for hvit-listede handlinger

- Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti "cookie", slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.